Sang og kor

Solo sang undervisning og kor på musikskolen

Solosangundervisning

Når du går til solo sang, lærer du at bruge din stemme rigtigt. Vi underviser i stemmeteknik og du lærer at synge rent. Vi arbejder med forskellige sange, som du selv er med vælge. Du lærer at synge efter noder og den grundlæggende musikforståelse er også et vigtigt element i undervisningen.

Alder: Fra 5. klasse

Lærer: Stine Liebman

Undervisning: Mandag og tirsdag, 25 minutters soloundervisning

Pris: 390,- per måned

Tilmeld dig sang

 

Børnekor på Skovangskole (1. - 3. klasse)
Vi synger og hygger os. Du lærer at bruge din stemme og lærer forskellige rytmer. Koret er for alle der har lyst til at synge. Og vi øver os i at blive gode til at synge sammen. 
Alder: 1. 3. klasse

Lærer: Anja Demant

Undervisning: Torsdag: 

Pris: 90kr. pr. måned

Tilmeld dig til kor

 

 

Butterflies-kor (3. - 6. klasse)
I koret ”Butterflies” er der fuld fart på, og vi har det sjovt og hyggeligt til prøverne. Vi varmer stemmerne op. Derefter går vi ud på gulvet og bevæger kroppen. Vi synger og danser eller laver rytmevariationer. Vi synger alt fra Rasmus Seebach og Disney-sange til sørgmodige kærlighedskanons og ballader. Vi synger ganske enkelt sange, vi godt kan lide. Vores formål er at blive rigtig gode til at synge – sammen – og hver for sig, og fremfor alt at have det sjovt med hinanden i musikken. Vi optræder ved forskellige arrangementer, både på Musikskolen og andre steder.

Alder: 3.-6. klasse

Lærer: Stine Liebman

Undervisning: Mandag kl. 15.15 - 16.00

Pris: 90,- per måned

Gratis hvis du er tilmeldt andre fag på Musikskolen

Tilmeld dig til kor